Om Alver Familieterapi

Alver familieterapi og veiledende samtaler tilbyr familieterapi i Nordhordland.
Det å stå fast eller ikke finne den riktige veien i livet kan skje alle. Vi tilbyr deg samtalehjelp så den rette vei kanskje blir lettere å navigere. Vi tilbyr både parsamtaler, familiesamtaler, individuelle samtaler foreldreveiledning og fagveiledning.

Lokalisert sentralt på Frekhaug. Åpningstid: Mandag – søndag 10-20 (Etter avtale)

Hvem er vi?

Natalie Lingjerde

Natalie Reyes-Lingjerde, grunnleggeren av Alver Familieterapi er klinisk sosionom fra Høyskolen i Østfold og har videreutdannelse i Familieterapi og systemisk praksis fra Høyskolen i Bergen. Hun er Cos-P (Circle of Securety Parenting) instruktør og godkjent veileder av FO. Natalie har siden 1999 jobbet med mennesker i ulike vanskelige livssituasjoner. Hun har bred klinisk erfaring fra arbeid med enkeltpersoner, par, familier, barn og grupper innenfor helse og sosialsektoren de siste 10 årene.

Petter Lingjerde

Petter Lingjerde har utdannelse og praksis fra 1986. Han er utdannet klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie, Familieterapeut, kognitiv terapi og er godkjent veileder i NSF og i familieterapi. Petter har bred erfaring som terapeut og veileder innen spesialist helsetjenesten og i psykisk helsetjeneste i kommunal sektor. Petter har siden 2002 drevet privat praksis i familieterapi og veiledende samtaler ved Helsenaustet legekontor.