tirsdag, juni 25, 2024

Om Alver Familieterapi

Alver familieterapi tilbyr par- og familieterapi i Nordhordland.
Det å stå fast eller ikke finne den riktige veien i livet kan skje alle. Vi tilbyr deg samtalehjelp så den rette vei kanskje blir lettere å navigere. Vi tilbyr både parsamtaler, familiesamtaler, individuelle samtaler foreldreveiledning og fagveiledning.

Lokalisert sentralt på Frekhaug. Åpningstid: Mandag – søndag 10-20 (Etter avtale)

Hvem er vi?

Natalie Lingjerde

Natalie Lingjerde, grunnleggeren av Alver Familieterapi er klinisk sosionom fra Høgskolen i Østfold og har videreutdannelse i Familieterapi og systemisk praksis fra Høyskolen i Bergen. Hun er også godkjent veileder av FO, godkjent MBT-G terapeut (Mentaliseringsbasert gruppeterapi) og Cos-P (Circle of Securety Parenting) instruktør.

Natalie har siden 1999 jobbet med mennesker i ulike vanskelige livssituasjoner. Hun har bred klinisk erfaring fra arbeid med par, enkeltpersoner, familier, barn og grupper innenfor helse og sosialsektoren.

Petter Lingjerde

Petter Lingjerde har utdannelse og praksis fra 1986. Han er utdannet klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie, Familieterapeut, kognitiv terapi og er godkjent veileder i NSF og i familieterapi. Petter har bred erfaring som terapeut og veileder innen spesialist helsetjenesten og i psykisk helsetjeneste i kommunal sektor. Petter har siden 2002 drevet privat praksis i familieterapi og veiledende samtaler ved Helsenaustet legekontor.